tisdag 11 januari 2011

11 Januari.

Så äntligen har vi haft mildare väder nu i två dagar. Det har varit underbart.
De senaste dagarna har vi varit ute och kört, promenerat och umgåtts med våra vovvevänner. Monica bjöd på underbar paltmiddag på söndag.


Idag så har vi flängt runt, först var vi och hälsade på en kompis som har småbarn och en hundkille på snart 3 år - riktigt trevligt var det och bra socialträning. Efter det bar det av hem till mor och far där Aramis fick leka lite med Viggo. Sen efter det mötte vi upp med Monica, Micke och Sara och gick en lång härlig promenad, fast vi bara hade planerat in en kortis. Efter den promenaden gick vi förbi mor och far. Mamma tog Viggo och följde ut på en liten promenad hem till oss. Väl framme tog vi tvåbeningar en fika och fyrbeningarna tog sig en siesta.

Det är så underbart när man ser hur bra hundarna fungerar ihop, vad tryggt det är. Man blir alldeles varm och myser i hela kroppen.

Låter bilden tala;Sista veckan ledigt nu. Sen börjar allvaret - det är blandade känslor må jag säga, tycker att detta lov har gått på tok för fort.
Det enda jag riktigt ser fram emot är att ridhusträningen startar nu till helgen. Det ska bli så himla skoj! I 12 veckor kommer vi att träna där varje lördagskväll, sedan börjar det vara vår ute . Jag saknar solen och längtar efter våren, men snart så!

1 kommentar:

  1. Ja det blev verkligen en härlig promenad om man som jag då fick lite hjälp med att tappa fokus på min irriterade hals......:)

    Vovvisarna ser riktigt härligt harmoniska ut och det var så gott med honungste - Tack för de!

    Monica Micke och Sara

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.