lördag 3 september 2011

Här var det livat!


Eller så inte!

Vi har iaf ÄNTLIGEN fått göra bort MH't.
Först så kan jag börja med att berätta att vi har haft en härlig sommar, inte så mycket träning - men några spår har det blivit och mååånga löpturer. På försommaren vart han rejält klådig och fick någon form av hudinfektion som jag inte fick hejd på. Så jag bokade en tid åt oss på veterinärstationen. Gjorde pricktest på honom (14 olika allergener sprutades in)  - testet var negativt vilket kändes riktigt bra då jag vet att atopiska allergier är ibland det jävligaste. Hade laddat upp inför testet med att ge honom RC's "Hypo Allergenic" i 2 månader, hans mage tyckte inte alls om det fodret, men vi körde klart iaf. Både jag och veterinären konstaterade att proteiner inte kan vara problemet för min lilleman. Har nu kört in honom på Orijenfoder som är ett spannmålsfritt foder. Känns som om detta foder fungerar bra och han är fin i magen och peppar peppar så är all klåda förutom möjligen stressklådan som bortblåst. Vi får se, har tänkt boka tid igen för att ta lite prover och eventuellt utreda mera.
Just nu jobbar jag 100%, pluggar 75% plus att vovven och läxor tar upp fritiden. Så tid till socialt samkväm finns inte.
Då återgår jag till dagens MH:
Slänger in en bild på protokollet. Enklast så.
Filmerna finns att skåda på youtube med start här:
Där kan ni själva se. Det enda som inte var väntat var 3:an på skotten där han var helt fokuserad på skytten.
Nu känns det skönt att ha fått det överstökat. Kommentaren jag fick av beskrivaren var ungefär att han är en cool kille som inte skäller i onödan:) Och sedan att han är som schäfrar är mest. Sedan beskrev hon såklart mer i detalj alla momenten.
På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.