lördag 19 december 2009

19:e December.

Så var jag hemma då. Eller kom ju hem redan i söndags. Har varit hektiskt första dagarna på denna vecka då jag blev sjuk på måndag, har jobbat x-tra och dessutom haft skola. Det enda som var "tur i oturen" var väl kanske att medan jag hade feber och var som mest sjuk var det ändock -25 ute, så Misse hade hursomhelst fått klara sig utan långpromenad.

Vad har vi gjort då? På måndag hann vi faktiskt med en långpromenad på dagen, fick feber sen på kvällen. Tisdag och onsdag hade vi lugna gatan och gjorde ingenting speciellt - tisdag var jag själv i en feberdimma och sov merparten av dagen. Min pappa kom och rastade Misse åt mig på kvällen. Onsdag var jag tvungen till skolan för en sista lektion, var väl i princip det jag orkade med. Typiskt att sambon har jobbat eftermiddag denna vecka (eftermiddag = inte hemma, 13-30-00.30) så jag och Misse har mest sovit. Han tyckte nog inte alls att det var speciellt intressant. Men så på torsdag kände jag mig något bättre och temperaturen visade -16 grader, så vi promenerade iaf ut 45 minuter så han fick rasa utav sig lite energi. Fanns en hel del att göra av med kan jag säga efter två dagar med enbart 10-15 minuters rastrundor.

Sedan igår så var det enbart 10 grader kallt, så vi gick ut på dagen 1,5 timme - det var riktigt härligt, sen på kvällen gick vi ut en runda till på 45 minuter och tränade lite, bland annat platsade jag honom och gick ut och gömde saker i snön som han fick leta upp - jätteskoj. Han vill gärna tjyva och kuta iväg direkt så jag måste verkligen anstränga mig för att han inte ska rusa på direkt. Sedan har vi sovit gott och länge idag, ända till 10.30. Just hemkommen efter en långpromenad som var litet över timmen lång, bara 8-9 grader. Efter -25 så känns -9 som rena julihettan. Längtar till sommaren nu - tänk vad härligt med ljuset och värmen - suck!

Har som sagt inte så mycket att komma med nu så jag bjuder på en bild på Aramis och "Morfar".

En lååång svans!

4 kommentarer:

 1. vilka härliga bilder, syns att morfar är omtyckt, fy för -25*, så kallt har vi tack o lov inte men nu har vi över en halv meter snö o "töserna" tycker att vi kan vara ute o leka dygnet runt, just nu "tittar" Axa på Animal Planet, där är en kattunge som piper jättemycket o Axa undrar hur hon ska hitta den o hjälpa den. Krama bror min, Axa med flock

  SvaraRadera
 2. Trist att vara sjuk, men det låter ju som om du hinner komma på benen till jul i alla fall. Stor liten kille du har :=)

  Kom på några till inomhusövningar du kan påbörja - grunderna till vittringsapportering, samt fjärrdirigering (sitt, ligg och det svårare stå). Hittade via googlande en metod för vittringsapportering där man börjar med post-it-lappar...lät skoj, baseras på klickerträning, men går nog att modifiera.

  SvaraRadera
 3. Fina bilder på "morfar" och Misse - är det med din nya kamera som du tagit dessa - mkt fint kvalite.

  Vi måste träffas här under "jullovet" så jyckarna får leka en stund, vi kan väl höras eller förresten kom förbi så får du se vårat nya fina trimbord...:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 4. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

  Iza Mimmi och Marie Louise

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.