onsdag 8 december 2010

Det var inte igår.

Nu har det hunnit hända lite sedan jag skrev sist. Vi har haft många riktigt kalla dagar, men också många fina dagar. Det har varit Per som har tränat mest med Misse senaste månaden vad gäller fysträningen, han har till och med byggt en kälke så nu har Aramis fått börja dra på "riktigt". Ska väl våga mig upp på skidorna här under jullovet också hade jag tänkt. Har full rulle i skolan, skrev biologi/genetikprov i fredags, har kemikursprov nu på fredag, algebraprov på onsdag, kursprov i fysik torsdag och nationellt matteprov veckan därpå - så man vet vad man har att göra. Måttligt skolless för tillfället men det är bara att bita ihop nu sista svängen, sedan börjar det ju nya kurser efter jul :)

Apporten har dock genom nåt mirakel börjat fungera jättebra, och det helt utan att jag ens tränat den på över två veckor, helt plötsligt så. Men än är det en bit kvar, men han tar den och håller den så vi har ju kommit en lång bit hursomhelst.

Så till den största nyheten; Aramis har ju fått en lillebror, mamma och pappa var i helgen ner till Kramfors och hämtade en Terrier Brasileiro, en liiiten kille som inte hunnit få något namn ännu. Dock ett litet monster/duracellkanin. Lägger in en film på Misse och "plutten". Nu har jag verkligen fått ett kvitto på hur himla snäll min vovve är, han är verkligen det, enda problemet är att han inte riktigt själv förstår hur stor han är.

Här är klippet; http://www.youtube.com/watch?v=M_NkTRPxeoA

Jaja, that's all for now.

4 kommentarer:

 1. Vilken söt film...inte så svårt att gissa vem som blir boss av de där två om något år - tror inte söta Misse har en chans mot en envis terrier, när han redan är lindad runt lillfingret (har hundar lillfinger?) :=)))

  SvaraRadera
 2. Jadu, Misseman är definitivt inte ledartypen. Men det gör inget :) Han kommer förmodligen vara bebis hela livet mer eller mindre.
  Jo de har nog lillfingrar va?:)

  SvaraRadera
 3. Vad duktig och försiktig han var med valpen Aramis, imponerande! Och vilken söötis lillvovven var! :)

  SvaraRadera
 4. Ja filmen är så härlig att se - Misse är sååååå härlig att se och "lilleman" är fruktansvärd söt och dom där två kommer nog att bli riktigt fina "polare" ....:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.