lördag 9 oktober 2010

Summa kardemumma.

Det är mycket just nu såhär i mitten av terminen och med en studietakt på 125%. Men jag håller mig flytande än så länge.

Aramis träning har dock gått framåt i många avseenden måste jag säga. Det känns verkligen så. Apporten har vi börjat jobba mer med och förhoppningsvis ska väl den fungera snart.

Senaste två veckorna känns det alltmer som om han har börjat komma in i den sk. "sista könsmognadsfasen"... om inte annat så är det då en fas han är inne i nu, sen vad det heter det skiter jag i, men någonting är det iaf. Han är just lite övertaggad och flamsig och lite stressig/"kliig" stundom, så det blir inte alls lika mycket psykträning nu. Utan nu gäller det att hålla allt lagom för att inte trycka på för mycket. Han är känslig min lilla vän.

Har hjälpt Monica med flyttbestyr senaste veckan, får henne som granne nu och det känns riktigt roligt. Tror och hoppas att hon kommer trivas riktigt bra i sin nya fiiiina lägenhet!

Det har varit en riktigt fin höst i år och man vill inte att den ska ta slut, men det börjar märkas alltmer att vi går mot mörkare tider nu - man får nästan lite ångest! Men det roliga kommer att bli all konditionsträning som jag har planerat in. Måste ju träna in kommandona ordentligt nu så att jag vågar ställa mig på skidorna bakom lilleman (?).

Har lång helg denna helg torsdag-söndag, vilket känns riktigt bra. Igår for jag ut på klubben vid lunch och tränade litegrann, tänk - snart är där snö!

Har också tänkt att jag ska boka tid för röntgen ganska så snart. Känns lika bra att få det bortgjort nu! Skulle vilja ha Mh't överstökat också, men inte så mycket att göra åt - utan jag hoppas att det till våren "utlovade" ska bli av.

En bild från Hirvas!Nattinatt!

5 kommentarer:

 1. Vad kul med en uppdatering - men jag har ju förstått på fb att du har skägget fullt med att trycka in kunskaper i ditt eget huvud också...inte bara i Misses.

  Ser fram emot att skåda er i skidspåret - störtkruka rekommenderas...:)))

  SvaraRadera
 2. Tänk om alla valpköpare var som du, så glad att "lilleman" flyttade till dig, (fast det är för långt bort,skratt), du är så himla duktig o bra på att läsa av honom. Om Axa tycker det blir jobbigt med mina krav - då lägger hon sig på rygg o tittar på mig - visst är jag söt mojan. Går o väntar på att Axa ska börja löpa så att jag kan boka in röntgen till henne, ä ju lite mer omständigt o boka tid till en tik, ska ju även jag hitta en Mh-tid till henne, förhoppningsvis är allt bra så hon kan ha små bebisar till sommaren. Kram från oss.

  SvaraRadera
 3. Förstår att det är mycket nu och samtidigt har du hjälpt mig så mycket - om du visste vad jag har uppskattat det - inte bara med flytt utan med middag och sällskap mm

  Misse är klart inne i en fas men det är inga problem för det är precis som det ska vara och han landar vad det lider - han är så otroligt fin din kille....:)

  Det är väl klart att vi ska åka skidor i vinter - helt klart...

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 4. falk@norrbylund.net30 oktober 2010 22:49

  hej brosan du kan vare glad att du får vare så mycket ute i skog o mark utan en massa dumma bilister själv glömde jag bort va pappa sa om att man skulle stanna hemmavid så det blev en tur til andre siden lansvägen men dom kör som dom stulet sina bilar så det gick inte rigtigt som tänkt när jag korsade vägen,men jag gick hem ihoppet at pappa inte skulle märke nåt,men då kom polisen o talade om min lilla tur på egen hand och at jag hade försökt stanna en bil på fel sätt så det blev en tur på lasarettet för koll men dom så inget då, det kom senare så tur er att pappa tycker mycket om mig.mvh (axe)/obi i skåne

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.