onsdag 7 oktober 2009

Hej mitt vinterland!Så vaknade vi på morgonen och såg genast genom fönsterrutan hur stora snöflingor yrde ner på den snöbeklädda gräsmattan, måste ha kommit en decimeter eller två. Det brukar vara lite ångestladdat med första snön, men så var inte fallet denna morgon. Det var faktiskt rätt uppiggande och jag längtar till det har kommit rikligt med snö och det är vindstilla, dock inte för kallt. Saknar hästen något så otroligt just idag, saknar ridturerna då vi plumsade fram i djupsnön, då det var knäpp tyst i skogen och allt som hördes var knastret från snön!

Morgonen har spenderats mestadels utomhus och Aramis har minsann gett gott betyg åt vintervädret. Han sprang mer eller mindre till dörren och tittade på mig hela tiden efter att vi vart ute på gården och lekt på förmiddagen. Så eftersom man är en snäll och glad matte så klädde jag på mig ordentligt och så begav vi oss ut. Var ute säkert en timme i skogen och gick. Han sprang lös och njöt i fulla drag, sedan åkte kopplet på och vi promenerade hem. Han hade inte riktigt tid att gå ordentligt i kopplet, intrycken tog överhanden och nästan så att jag åkte på skorna hem. Men det bjuder jag på idag!

Efter att vi kom hem fick han ta det lugnt en stund, sedan åt han och nu ligger han totalt avslagen vid mina fötter. Kan säga att det är kärlek som kramar om hjärtat när jag tittar ner på min lilla gosse!

I helgen blev det ingen kurs eftersom jag varit rejält sjuk, är fortfarande inte frisk. Men helt klart på bättringsvägen. Hade verkligen sett fram emot kursen men man får ta saker för vad det är och inse att man faktiskt inte kan välja när man har tid att vara sjuk och när man inte har tid. Har iaf inhandlat en apportbock, så nu ska vi börja träna lite med den.

Kort och gott sammanfattat. Nu bjuder vi på några foton och en film från morgonen.

4 kommentarer:

 1. Snö - det lockar fram valpen i varje vovve, Imsan och jag är hur avundsjuka som helst!

  Krya på dig nu, virusarna fryser säkert ihjäl nu när snön kommit :=)

  Annika

  SvaraRadera
 2. Hmm inte var det roligt att stiga upp och sopa av bilen och börja skrapa rutorna för att ta sig till jobbet.......inte kul alls....men Micke och Sara har varit alldeles vilda av lycka - ja precis som du säger en snäll och glad matte gläds ju givetvis med "småttingarna"

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 3. Syrran är avundsjuk, vill också leka i snö, matte tycker snö är helt ok - på fälten!! Vet du hur jag gör för att se filmen - får bara fram en ruta i vänstra hörnet. Lena

  SvaraRadera
 4. Förstår inte hur du menar. ska bara vara att trycka på playtecknet nere i rutan i vänstra hörnet?? Funkar inte det??

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.