onsdag 25 november 2009

Snöflingor och kamerablixtar

Hej!

Har inte hänt alltför mycket senaste tiden. Har varit ute på låånga promenader/"strosader" den senaste veckan, varje dag. Kännts som om vi behövt det båda två, kanske framförallt jag själv eftersom att det känns som jag har lite för mycket att tänka på just nu. Vädret har hållt sig förhållandevis milt. Snö har det kommit - mycket snö. Idag till exempel så var det bara 2 grader och vindstilla ute, riktigt härligt och julkänslan börjar infinna sig. Det enda tråkiga är att mörkret smygit sig fram. Redan vid 14 börjar det skymma. Om det inte vore för all julbelysning som börjat pryda fönster och gårdar så hade man nog blivit deprimerad! Igår var vi ute 2 timmar, jag kan nog knappast säga att vi promenerade, plumsade vore en mer korrekt beskrivning på vad vi gjorde. Har jobbat en del med honom och nu börjar man se resultat, och killen börjar få riktigt bra "koppelhyfs". Den nya kameran kom för några dagar sedan, gissa vem som stått modell? Kan säga att det inte är det allra lättaste att fota med den, manualen är ju fasiken lika tjock som en bibel. Har inte läst den ännu utan bara fotat en jädra massa. Tänkte lägga in lite misslyckade eller lyckade, bestäm själv- bilder.
Hare!
Kanske ser aningen butter ut? Faktum är att han ligger och tuggar gottis!
Tuggar grus?
Ätit fil!
Zzzz...


Tupp?

10 kommentarer:

 1. Häftiga bilder... Du kan jag också få receptet på hundgodis, nu när jag ändå är i bakartagen så skulle det vara kul att fixa ngt till Mimmi och Iza ockaå

  SvaraRadera
 2. Ha ha dessa bilder är de som är DE BÄSTA....:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 3. Haha, jaa han ser ju inte riktigt ut som en skönhet på dessa bilder men jag gillar den iaf:)

  M-L - jag mailar recept till dig nu så blir säkert Iza och Mimmi riktigt glada sedan :P

  SvaraRadera
 4. Fick ett gott skratt - din lille kille saknar helt och fullt värdighet, men en komikerådra finns där, det är tydligt.

  Hoppas vi kan komma upp i april, då skall Misse få se hur en skåning kan busa...ingen värdighet där heller, kan jag berätta.

  SvaraRadera
 5. Haha! Jag förstår precis vad du menar:)

  Längtar tills ni kommer så att de får träffa varandra, men så fort som tiden går så är det ju alldeles strax april! Vi ska bara ha jul först sen kommer våren.

  SvaraRadera
 6. åhh snö! <3 känns lite skumt att jag fyller år i morgon o ingen snö.. sen att se bilder gör ju inte att jag saknar er o snön mindre precis! ;) <3

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder, Misse är nog en riktig livsnjutare ;)

  SvaraRadera
 8. Haha, ja snön är inte så tokig, bara det inte är så kallt :( ...-23 idag så det har bara blivit "kiss och bajs-rundor"

  Jodå - han är livvsnjutare Nõ1. min lilleman :)

  SvaraRadera
 9. Det är visst fler än Monica som behöver uppdatera bloggen...

  SvaraRadera
 10. Haha! det kommer, det kommer :)

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.