måndag 11 januari 2010

Kung Bore har retirerat!

Litet suddiga bilder från min och Aramis och pappas promenad, men visst var himlen otrolig?Här nedan följer bilder från Hirvas, det är som ren
meditation att vara där kan jag lova!
Finally! Det är varmt med stort v ute - äntligen, efterlängtat! Har ju varit måttligt less på kylan som höll i sig hela julen och nyårsveckan, men äntligen så vände det om såpass att graderna hamnade på plusskalan, +2-3 grader ute ungefär - WUUNDERBART!

I helgen har vi förmodligen varit mer ute än inne (då menar jag såklart räknat på den vakna tiden för att klargöra och undvika missförstånd :P ) och Aramis har gått i dragsele för första gången på lördag. Gick sisådär, han var lite för på men vi tog det lugnt och stilla, Monica åkte skidor med Micke och Sara och Marie-Louise åkte med Iza. Aramis fick låna en dragsele som var litet för liten, men eftersom man har så fingerfärdiga vänner så har man blivit lovad att få en sele uppsydd (skräddarsydd) till honom :). På kvällen gick vi allihopa ut på en lång skön hundpromenad. Det är som om man nästan inte vill gå in nu när det är varmt ute. Känns så skönt att vara ute allihopa då det känns så harmoniskt och man får ut så mycket av varandra. Och eftersom Misseliten är inne i en fas just nu så känns det otroligt viktigt att man har med vettiga hundar och framförallt vettigt folk att göra, så att han får lära sig det sociala samspelet i en trygg flock. Igår var jag på förmiddagen ute med pappa och Aramis i en och en halv timme, sedan på kvällen var jag ute med Monica och hennes två pärlor och promenerade och tränade lite, vad vore mitt liv utan dem? De har gett mig så otroligt mycket att jag skattar mig väldigt lyckligt lottad!

Ikväll var vi åter ute med Monica och vovvarna. Vi var ute med pannlampor - först till Hirvas där vi gick en promenad i dragselen och Aramis var kanonduktig, efter det så for vi upp till Malmberget och gick en liten sväng där det också gick bra, lugnt och stilla.

Det var en koncist sammanfattning och som jag har sagt förr;
- Ovan finnes bildbevisen!

1 kommentar:

  1. Det är vi som skattar oss lyckliga för att du vill vara med oss - du är så duktig med din hund och det ska du veta är en fröjd att se.........:)

    Monica Micke och Sara

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.