söndag 6 juni 2010

Jobba och sova...

...eller inte sova alls!
Har varit en konstig vecka och jag har varit totalt tom i bollen. Sovit en sisådär 3 timmar i snitt per natt och det gör ju sitt. Är jobbigt när man är helt grön på ett jobb och inte är så kallat "självgående". Jag är ju en sådan som har som tycker att det blir jobbigt när det inte finns någonting att göra. Men det kommer jag vet. Snart får jag nog gå med i någon "Stresshanteringsgrupp" om inte annat:) Halvt på skämt, halvt sanning!

Men litegrann har vi ju såklart hunnit med; vi har tagit oss ut på joggingturer nästan varje dag, promenader, han har fått ett spår och så ikväll var vi ut på hundklubben och tränade. Har egentligen inget speciellt att förtälja, känner bara att jag vill skriva och delge att jag är så himla glad just nu och det känns som om kontakten är på gång och att det händer grejjer inuti min lilleman. Han klarar att fokusera mer än jag trodde tydligen och jag kände att jag bara ville hoppa och skutta runt där som värsta galningen då han gick som bäst, men för att vara på den säkra sidan och undvika att bli klassad som alltför mycket idiot så höll jag lite band på mig själv och tjoade lagomt.

Well, plikten kallar 06.00 och klockan ringer 4.40 så nu är det kväller.
Nattinatt.

6 kommentarer:

 1. Ni är så duktiga med jobb, träning och allt annat som hör till .........:)

  Hoppas nu alla "hårtestar" håller bättre än förra gången - i alla fall så kände jag mig som om jag blivit överkörd på söndagsmorgonen men idag känns det superbra.........tack för den massagen...:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Men tack, det är ju ni också - minst sagt:)

  Jo de verkar sitta rejält denna gång faktiskt....känner mig mör i skallen! Men då låter det nästan som om den "finska kraftmassagen" gjort vad den skulle :)

  Kommer ut efter jobbet någon dag i veckan och tränar litegranna!

  SvaraRadera
 3. Var sjutton jobbar du, med så tidig uppstigning??? Stackars Misseman får ju inte sin skönhetssömn!! :=)

  SvaraRadera
 4. Haha, han sover ändå - får tviiinga ut honom på morgonrastning, sedan går han besvärat och sover igen:) Jag jobbar nere i gruvan!

  SvaraRadera
 5. såklart - då är det tidiga morgnar. Huga.

  SvaraRadera
 6. Väntar på uppdatering...........:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.