söndag 4 juli 2010

Senaste månadens bravader.

Egentligen har vi väl inte gjort så mycket annorlunda sedan sist. Vi har spårat, tränat, promenerat, joggat och gjort sådant som vi gör i vanliga fall. Dock har pälsen kommit tillbaka efter tre månaders fällning, så nu ser lilleman inte alls lika förskräcklig ut.

De sista tre veckorna har vi knappt varit ute på klubben och tränat. Var ut en sväng förra helgen, mitt på dagen - och trots att det var lördag så var vi ensamma där ute. Passade på att leka lite på agilityplanen medan vi var där, det tyckte han var roligt.

Idag har min syster åkt hem, hon och barnen; Stella 2,5 år och Le0 5 år har varit här i 10 dagar. Aramis och Leo vart bästa vänner ganska så direkt. Nu senaste två nätterna har båda barnen sovit över här, till Aramis förtjusning, men det märks på min lilla vovve att barn är utmattande. För han har varit ganska så trött och slut och ibland bara somnat mitt i "kaoset" så att säga. Tur att man har världens snällaste hund och slipper oroa sig. Har inte ens behövt fundera på att han skulle göra någonting dumt eller försvara sina grejjer gentemot barnen. Fast å andra sidan så är syrrans barn ganska lugna, om än högljudda stundom:) Men det spelar nog ingen roll, för det ligger inte i hans natur att ens fundera på att göra dumheter som så - och det ska han aldrig få behöva ta till heller, så är det ju bara!

Lägger upp lite bilder. Själv kommer jag jobba eftermiddag kommande vecka, går ju egentligen ständig förmiddag - men nu blev det en liten ändring, men det gäller bara denna enda vecka. Och sedan är det ju så att eftermiddagsskiftet genererar lite bättre lön, så det tackar vi för sedan!
Ska ta mig ut på klubben någon dag innan jobbet hade jag tänkt, sedan blir det sena joggingpass på kvällarna, då jag slutar 22. Men det är ju egentligen som skönast att springa på kvällen tycker jag. Nä nu ska jag gå och dona med "hundmaten" som kokar på spisen.
Har säkert glömt att berätta en massa, men vad gör väl det.

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Sista fotot är ju bara så bra, de ser lika stolta ut bägge 2.

    SvaraRadera
  2. Moses Maria och alla små nilbarn vad Misseman har växt till sig sedan i våras!! Inte bara en slyngel längre...hälsa från Imsan med en våt puss (och hälsa att hon löper och luktar mumma!)

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.