lördag 31 juli 2010

Träning!

Vi har tränat aktivt hela veckan tillsammans med Lena och Puma. Vi har tränat hopp över hinder, position, ställande mm. Det har gått ganska så bra. På onsdagen for vi ut och lade spår, jag lade spår åt Puma och Lena lade spår åt Aramis, sedan lade Lena även ett spår åt Nova. Det som kanske var lite dumt var att vi var i farten då det var som varmast....det var riktigt hett den dagen, men trevligt hade vi det och det gick ganska så bra. Misse spårade bra, men halvvägs gjorde han ett ganska stort tapp och vart trött. Men efter det gick det som på räls till slutet igen så ett tapp med en liten vila i hettan gjorde ingenting. Här kommer några bilder som jag har stulit ifrån Lenas blogg:


Puma har hittat en apport.
MisseNova är redo.

På onsdagskvällen for jag sedan ut med Monica och vovvarna och promenerade på stan, där min lilla jycke passade på att bada i båda fontänerna. Han fick sig en dusch sedan när vi kom hem, för man vet ju aldrig riktigt vad som kan finnas i vattnet på stan! Hursomhelst så var det en riktigt härlig promenad.
Dessa bilder är tagna ifrån Monicas blogg:Jag och vovvarna.

Monica, Micke och Sara

Misse i en av fontänerna.

På fredagen var det meningen att vi skulle ta en vilodag. Men så blev det inte riktigt! For runt på stan och flängde och var in på alla möjliga affärer och handlade lite smått och gott. När vi väl hade handlat på Dollartstore så kom jag på att deras stora parkering var en utmärkt plats med bra störning att träna lite lydnad på - sagt och gjort. Körde lite positionsträning och även en platsliggning där, det gick riktigt bra!
Idag lördag har det minst sagt varit en hunddag. Jag, Per och Monica gick med vovvarna från Kullen till Malmberget och sedan in till Gällivare. Kan tippa på att det var en promenad på cirka 1,5 mil. Riktigt härligt var det och lång tid tog det :)
Senare på kvällen hade vi planerat spårning Jag, Per, Monica, Lena och Marie-Louise plus alla vovvar. Klockan 19 träffades vi hos Monica, Sedan stack vi ut efter bomselevägen och alla lade ut sina spår. Medan spåren låg gjorde vi upp eld och Monica hade tagit med kaffe, korv och fika. Så vi mös på en stund innan det var dags för spåren. Jag lade ett apellspår år Misse. Idag gick han klockrent - det kändes nästan som om spåret skulle ha varit för kort. Men nu är jag taggad till tusen, så kanske så åker jag ut imorgon och lägger ett spår, fastän jag hade tänkt att han skulle få sig en vila imorgon. Nåväl, vi kom hem från skogen efter 22 och nu är både matte och jycke ganska så trött. Här är en länk med några bilder från ikväll: http://www.facebook.com/album.php?aid=239772&id=539180375&l=647a6c5aa4
Detta vart alltså en komprimerad berättelse efter en lång och givande - inte för att tala om fullspäckad vecka.

På återseende!

3 kommentarer:

 1. Ja var det inte härligt så säg med eld, grillad korv och så lite spårträning och allt detta efter en kanonhärlig promenad - det här måste vi bara göra om...:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Vad skönt det låter, inte minst långpromenaden från Kullen...saknar de där långturerna med någon kompis, alltid var någon pigg på att haka på. Hm. Får försöka få igång skåningarna på samma vis, månntro det går?

  SvaraRadera
 3. Ja det finns få saker som kan mäta sig med en härlig långpromenad. Jag hoppas du hittar någon som vill sällskapa - de vet inte vad de missar om inte annat :) Du har inte funderat på att någon gång styra om och komma upp under sensommaren/hösten?

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.