fredag 27 augusti 2010

Kanske på tiden...

...att jag skriver lite här!

Har varit så trött sista tiden att det har varit näst intill obeskrivligt. Inte gör det saken bättre att det nu direkt vart full rulle i skolan med algebra, matte, fysik, kemi och biologi på schemat, men vad tusan; när man tror att man inte har någonting mer kvar att ge - så har man minst 50% kraft kvar - är det inte så det sägs?

Förutom att jag har jobbat en hel del så har vi har spårat, tränat lydnad och joggat. Här för någon vecka sedan var jag ute med Monica och vi lade för första gången ut ett spår åt Misse med övergångar - det gick över förväntan bra. Har inte lagt något fler spår med övergångar sedan dess, så det borde jag nog ta tag i här snarast. Det märks på lilleman att nu är det lite rusningar i systemet. Han är helt olika beroende på dagsformen. Ena dagen kan han allt, andra dagen ingenting och tredje dagen kan han sisådär. Ena dagen är han cool, andra dagen är han stissig och den tredje dagen är han halvtomhalvt. Kan inte förklara bättre än så. Men det hör väl ungdomen till har jag visst hört!

Förra helgen var vi ett gäng på nio personer som hade arrangerat en träningshelg tillsammans. Det var en superkul helg! Alla hjälpte alla, vi körde lydnad, spårade, skotträning, grillade och endel tränade även lite bruks/lydnad + att vi åt god mat. Hade tyvärr inte med mig kameran denna gången.

Kommer att plugga över hundra procent denna termin plus att jag ska jobba deltid - så det kommer nog bli aningens fattigt här i bloggen. Men det bjuder jag på.

Nu är det nattinatt!
/Tröttmössan Johansson.

1 kommentar:

  1. Oj det var på tiden med lite uppdatering här - men förstår om du har mycket om dig och kring dig just nu (retas lite...:)

    Visst var helgen härlig - få se om vi kan få ihop en helg till - kanske tredje helgen i oktober då verkar det som om jag, Carina och Marie-Louise är ledig. Kolla om du också är ledig så kollar vi med dom andra åxå så kanske kanske......

    Monica Micke och Sara

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.