fredag 3 september 2010

Vackra höst.

Är så vackert ute just nu...och framförallt så är det myggfritt.
Vi har tränat ute på klubben och jag har kört mycket positionsträning, just för att få fokuset på mig och inte på allt och alla andra...som tur är har det varit annat folk ute och tränat samtidigt som oss nästan var dag så vi har fått bra med störning. Och han har skött sig över förväntan bra. Tycker mig se att positionen blir bättre och bättre och han kan om han vill min lilla vän, dock tjorvar vänstersvängarna. Men det jobbar vi på, har börjat köra lite vänstervolter bara för att få in honom i ett bra "vänstersvängsläge" så att jag får chans att verkligen berömma honom där jag vill ha honom.
Här är en bild ifrån torsdagskvällen.
Idag fredag så har vi varit ut till Iso Puolamaajärvi och plockat upp årets potatisskörd. Har varit en härlig dag, med fint väder. Låter bilderna tala. Kan berätta att jag kom hem ikväll med en mycket trött hund:)
Annars så går det undan, minst sagt full rulle i skolan, men kul är det.
Nu får det räcka, ska kolla en film och sedan är det god natt!
På återseende.

2 kommentarer:

  1. Det finns några olika varianter för att cykla med hund, de flesta lika dödsföraktande...lös hund och grusvägar utan bilar är idealet, allt därutöver är spännande i olika grad :))

    Kellies favorit var midjebälte på mig, sele på henne, jag på cykel och så full fart. Jag lever än, men det var nära ibland :))

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.