fredag 21 augusti 2009

Bada, bada!

Har varit med Misse i Abbortjärn idag. Busat med kongen och badat och spårat. Lade ett litet spår i form av en hästsko, han gick ivrigt så jag fick hålla honom hårt för att han skulle "skynda långsamt" och inte dra mig på sulorna. Men han gick prickfritt - var inte så långt spåret, men det var lite knepig terräng. När vi kom hem fick han även ett bad i badkaret med såpa, då det verkligen kändes behövligt. Så nu luktar han nyponros!

Har fotat honom idag lite... synd bara att jag inte hade med kameran när han badade i abbortjärn. Får ta det en annan gång, denna gång bjuder jag på rykande färska bilder på hans nya fina tänder samt bilder från mina föräldrars bakgård!

Nu äre dags för en kvällsprommis!5 kommentarer:

 1. Oj så fiiiiiiiiina tänder lilla gubben fått. Borsta nu riktigt ordentligt för tänk på att han ska kvar dom läääänge än.....:)

  Ska vi göra något i helgen?? Hör av dig om du har tid och lust

  SvaraRadera
 2. Jag hör utav mig, imorgon är det dop och kräftskiva på schemat. Men söndag är jag "obokad" och hittar gärna på något:)) Jaa, tänderna är viktiga - icke att förglömma!

  SvaraRadera
 3. Hej på er, kul att du börjat blogga, vill ju veta så mycket som det går om "vår" kille. Kan berätta att Candy äter också en bit åt gången,hon har alltid gjort så om det inte är något som är supergott. Candy har precis löpt nu o hade hon fått bestämma hade vi varit med valpar igen, men nej, nej. Vi ska åka iväg idag till Lomma o MH:a Ztina, så du får krama den "lille" så hörs vi sen.
  Kram från mamma Candy med familj

  SvaraRadera
 4. Fina bissingar! En liten varning: de där fjälltopparna längst bak i käften är vassa som attan - det tog Irra två röda att bita av ett koppel med dem...så nu har vi ett kort koppel för cykelturer och liknande aktiviteter. Men det räcker bra med ett.

  Vad fin han ser ut, och fina färger...och parabol-öron...som en riktig schäfer brukar ha :)

  NU skulle han gärna träffa Imsan, hon tycks ha börjat löpa. Hoppas ni har vägarna neråt våra trakter någon gång - skall väl hälsa på mamsen om inte annat?

  Annika och Imsan

  SvaraRadera
 5. Jag hänger också gärna med på något kul med hundarna på söndag....

  Tjusiga gaddar...

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.