torsdag 6 augusti 2009

En varm dag i spårskogen.

En het eftermiddag i spårskogen blev det. Hela 6 hundar och 4 eller 5 personer, allt beror på hur man vill räkna.
Det var jag och Aramis, Monica, Sara & Micke, Marie-Louise Mimmi och Iza. Helena och Ludde följde även med på premiärspårning och en halv Per var också med en liten stund.

Tror att Helena blev rätt taggad på spår om jag ska vara riktigt ärlig. Hon lade ett motivationsspår till Ludde som han knäckte, varpå han vart helt slut. Alla hundarna skötte sig med bravur. Sara gick som aldrig förr - säkert och punktligt om man nu kan säga så, Iza kunde knappt bärga sig efter 2 veckors frånvaro och hon klurade riktigt bra. Får väl framförallt framhålla Micke som kämpade sig igenom spåret jag lagt. Det var grejjer det. Knappt så Marie-Louise och Helena orkade haka på oss. Haha.

Det var första gången som Aramis gick ett riktigt spår som någon annan än jag lagt idag, han kom av sig lite inpå slutet, men hittade tillbaks och fick slutapporten. Det märks att han blir "bättre" för var gång, men han blir fort trött och måste stanna upp och samla sig emellanåt.

I övrigt flyter det på bra, de nedre hörntänderna är påväg att lossna (han har tom. dubbla därnere då de nya trycker bort de "gamla"), han har ont i munnen och har helt plötsligt visat att han föredrar den annars ratade upblötta maten. Nåväl, så är livet på en pinne.


Lägger in lite bilder från kvällen, sedan är det nog dags för lopplådan.

Natti.
Spårsällskapet på rastning i bomsele.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.