söndag 14 mars 2010

1 dag försent......men i alla fall;


Grattis mattes lillkille på 1-årsdagen!

Glömde såklart inte bort honom igår. Men jag glömde däremot att skriva in det på bloggen.

Igår har lilleman firats med att få en massa godsaker, kan ju inte fira på så många andra sätt i och med att han är nyopererad. Hittills visar han sig iaf må bra och inga tecken på smärta - så rimadylen måste uppenbarligen göra sitt jobb. Såren ser jättefina ut och han sover bra på natten.

Tänk att lilleman är ett år nu, det innebär att jag har haft honom i 10 månder. Känns helt otroligt att han hunnit bli så stor. Men som sagt - tiden går fort när man har roligt. Men man vill ju samtidigt inte att tiden ska gå alltför fort. Han har ju haft sin 7-12 månaders fas ganska så tydligt, men det känns som om den ebbar ut lite pö om pö nu och lugnet är påväg tillbaka. Många av valptakterna sitter fortfarande i, bland annat så ligger han fortfarande och äter till 95% av gångerna.

Mattes lille bebis kommer alltid vara mattes lille bebis förmodar jag, oavsett ålder.

Hipp, hipp hurraa!
3 kommentarer:

 1. Grattis till Misse igen! Ja tänk vad tiden går fort...kan inte heller förstå att Puma hunnit bli 2 år.
  Känns så skönt att våren snart är här så man kan börja aktivera dom fyrbenta. Idag har vi varit ute i skogen o grillat korv så nu sover Puma med alla fyra tassar i vädret ;)

  SvaraRadera
 2. Grattis och vad skönt att han mår bra. Jo, Rimadylen verkar det vara krut i, funkade bra på Kellie också. Ses snart!

  SvaraRadera
 3. Jo det är precis som med de riktiga barnen - man ser dom alltid som barn och då menar jag alltid............fastän dom blivit vuxen ett par gånger om...:)

  Tack för skidturen idag (söndag) vill se filmen...

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.