måndag 8 mars 2010

4 dagar kvar till dagen D.

Om fyra dagar så åker vi till Kiruna för operationen. Passar perfekt att vi får buren till nya bilen imorgon så att man vet att han åker tryggt. Det är ju iaf ungefär 12 mil till dit.

I helgen har det varit finväder och till och med plusgrader, har varit ute och promenerat i draglina och njutit av det fina vädret. På torsdag var jag ut till morfar i byn, var kanonväder även då och vi var ute nästan två timmar i solen och promenerade och upptäckte byn och dess hemligheter. Var bra träning då det var måånga hundgårdar med gapande hundar längs våran runda. Vet inte vad jag ska skriva. Har inte gjort desto mer idag, ska strax ut på kvällspromenad och "moffa" ska följa med.

Han har fällt en hel del nu men är än inte helt urfälld, pälsen ser sådär "dassig" ut och han ser aningen bedrövlig ut. Men vad gör det - han är ju finast i mina ögon ändå.

Han är ju som han är min lilleman, är svårt att hitta orden för att förklara. Men här kommer iaf en film som visar hans senaste påhitt. Jag kan säga att såhär har han gjort flertalet gånger under dagen, han kanske är lite huslig av sig trots allt?

http://www.youtube.com/watch?v=JlhDnOlS7W0

Adjö!

4 kommentarer:

 1. Gullhunden............tvättar sina egna leksaker..........nog är han duktig...:)

  Det kommer att gå bra i Kiruna - ni måste höra av er under hela dagen.....Lova!!

  Jag kommer förbi i kväll eller i morgon kväll - jag ringer..:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vet inte vad han har fått för sig :)

  Jo det kommer nog att gå bra, men på ett sätt är man ändock lite orolig just för narkosen :/ Men det ska gå bra. Ska höra av mig och underrätta dig under dagen.

  Per jobbar eftermiddag i veckan så jag blir glad åt sällskap. Det är bara att komma så bjuder jag på the.

  Kram

  SvaraRadera
 3. ...eller kaffe om du vill ha det hellre :)

  SvaraRadera
 4. Vad himla söt han är - och koncentrerad på tvätten ser han ut att vara :)

  Håller tummarna för att både körning och ingrepp går som planerat, utan problem. Man är ju alltid litet hönsig, kan inte hjälpas.

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.