torsdag 15 april 2010

En kort en.

I förrgår var vi ute på ett joggingpass, Aramis och jag alltså. Gick hyfsat bra och han tyckte nog det var ganska härligt. Igår var vi ut på klubben och tränade lite, även det gick hyfsat. På eftermiddagen var vi med Monica och vovvarna på en liten joggingtur. Anmälde mig till några MHn i Piteå under Maj, Juni och Augusti. Hoppas på det bästa nu bara!

Idag har vi hittills bara varit på en morgonpromenad och hunnit med frukosten. Aramis visade att han numer har fått in en rutin: Direkt vi kommer in efter en promenad går han raka vägen in i duschen så att matte får spola tassarna från grus. Därefter så väntar han tills tassarna är torkade innan han kliver ut. "Duttig ponke!"Blir väl någe spännande på eftermiddagen, we'll see about that!

Aramis fick frukost på balkongen idag - där var det svalt och skönt! I köket var det 26 grader varmt, trots att jag vädrar för fullt.

Adios!

5 kommentarer:

 1. Ja det blev väldigt skitiga hundar idag när jag gick en prommis med dom. Nu är dom båda "hostfria" så nu kan vi snart köra igång igen som vanligt :)

  SvaraRadera
 2. Klok kille...Irra tycker att det går lika bra att torka bort gruset med hjälp av sängkläderna om jag inte är snabbare än hon...

  SvaraRadera
 3. Lena: Gudars vad skönt. Då kan vi återuppta träningen:)

  Annika: Haha. Jag förstår precis vad du menar, Misse hannt med att prova den metoden förra veckan. Hade då vita påslakan, örngott och lakan - efter han var klar så var de inte vita längre. Men nu har han hunnit bli mycket klokare och förstår att man får en mycket gladare matte om man kutar in i duschen efter lerbadet!

  SvaraRadera
 4. Hallå där...dags för uppdatering!

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.