tisdag 13 april 2010

Härliga dagar!


Senaste veckan dårå;
Det har varit varmt ute..slaskigt och soligt. Vi har varit några repor på stan och promenerat och på Lördag var det otroligt varmt, ca 15 grader i solen, så vi parkerade oss på en trappa och lapade sol. Lilleman lade sig ner och både människor, hundar, cyklar, rullstolar med mera passerade. Endel nästan klev över honom och han bara låg där - som om vore han världsvan:)
Vi har tränat lite targetträning, styrt om så han "tassar" på mattar istället för att han sätter nosen, går kanoners. På Söndag var vi ut till sarkasvaara. Monica,Marie-Louise och mamma joinade. Marie-Louise var bara med till en början och rastade vovvarna eftersom Iza har varit lite låg så ville hon inte gå i dragsele med henne. Hundarna fick sedan jobba på och mamma fick prova på att gå med Misse, det gick väl bra, men han tjorvade lite med henne stundom. Efter det fick de springa lösa och mjuka upp sig lite innan hemfärd. Vi körde en platsliggning och jag fick lägga om lilleman två gånger innan han hajjade att ligga kvar. Efter två timmar ute i sarkasvaara var vi alla supernöjda och begav oss hemåt!
Lägger in några bilder från Söndagen:
Igår slappade vi mest och det vart bara några promenader, bland annat så gick vi med honom till en "spiralgallertrappa" för att få oss lite sk. miljöträning. Upp var inga problem, neråt var lite läskigare men han gick utan större krusiduller ner. Har även kört på med ensamhetsträning och filmat honom. En halvtimme kör vi nu, inga som helst problem. Han varken skäller eller gnäller utan lägger sig bara. Känns som om tryggheten finns där så vi ska väl öka på tiden till en 45 minuter här i veckan.
Själv har jag fullt upp denna vecka med prov och muntlig presentation i skolan. Sedan så lugnar det nog ner sig något. Nu måste jag kila för jag börjar om 45 minuter!
Micke charmar till sig lite godis ifrån mig - gullevän!

Samling vid pumpen

Mamma och Aramis.
Klanen.

Rastning innan.

Den avslutande platsliggningen.

1 kommentar:

  1. vad härligt de e att läsa =) jag blir lika glad varje gång. hur går skolan? e det länge kvar innan du e klar nu? kram

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.