måndag 10 maj 2010

Full rulle.

Så skönt att lilleman är frisk nu. Idag (Söndag) så har vi varit på ett litet joggingpass på morgonen, 40 minuter - aktivt joggande kanske 25 minuter, vart ju såklart rastning innan och lite promenerande efteråt. Sedan på eftermiddagen promenerade vi 6-7 kilometer. Var så härligt. Imorgon när jag slutar skolan hade jag tänkt (om nu allt går som planerat) sticka ut på klubben för att träna lite.

Är ju inte länge kvar tills vi ska gå kurs, känns som vi kanske borde komma igång lite innan. Fast man går väl kurs för att lära sig?

Har varit en fullspäckad helg minst sagt, med än det ena, än det andra. Har ikväll fått upp bord och parasoll på balkongen, så nu är det fixat för att kunna sitta där ute och dricka morgonkaffe. Nu är det bara lite blommor som saknas, men det ska ordnas antingen till veckan eller så nästkommande.

"Aramis" gapande åt andra hundar är nog till 99% borta, kan inte komma ihåg sist han vrålade. Så det känns bra, det går ju bara bättre.. Han raggar dock fortfarande då det ibland kommer läskiga typer, men va fan - han är ju bara ett år och inte trygg än. Konstigare än så är det ju inte.
Såklart vet man ju att bakslag alltid kommer, jag räknar då med det i alla fall. Så är det ju med det mesta. Men då har man ju åtminstone någon minnesbild att sträva emot.

That's all for now! Ska studera lite blåvalar och sedan blir det lopplådan. Har åter en skön vecka, endast skola Måndag och Tisdag. Men det är ju slutet av terminen så det är en hel del att plugga inför prov och så ändå.

1 kommentar:

  1. Det låter kanonskönt att hostan gett sig och ni är i gång igen...:)

    Jag hör av mig under veckan så får vi ta en dejt.

    Monica Micke och Sara

    SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.