onsdag 19 maj 2010

Onsdag!

Igårkväll var vi ut på klubben. Tränade litegrann - vi jobbade endast med kontakten och fotpositionen. Kämpade verkligen på så svetten rann när jag skulle göra mig intressant. Gick väl inte sådär 100 bra heller. Jag har varit helt utan motivation för att träna sista dagarna, i helgen blir det kurs och jag hoppas jag får tillbaka lite av motivationen då. Igår fick han också ett litet spår att klura på och efter det var han helt kaputt slut och nöjd lilleman.

Jag har nog en riktig formsvacka just nu, irriterad över småsaker och känner att det går så bra för alla andra men inte för oss. Vi kanske ska hålla oss till promenader och spår enbart och skita i allt annat - för det känns som om jag verkligen inte kan någonting.

I helgen var jag med Monica till Jokkmokk där hon dömde i lydnad. Var inte så många tävlande, men de var jätteduktiga allihop. Önskar jag också skulle kunna träna för att kunna komma någonstans, och kanske kunna få lite resultat. Hoppas nu innerligt att kursen ska ge nyttiga och bra tips för det är inte kul just nu. Inte så att han beter sig illa eller så. Men jag känner att jag inte får respons eller kontakt med honom när vi jobbar. Hur ska man då kunna göra någonting egentligen när hela världen är så mycket roligare än matte?

Slut på klagandet - min Misseman är finast i världen oavsett!

3 kommentarer:

 1. Tålamod , Tålamod allt kommer inom sinom tid och givetvis ska ni göra det ni tycker är roligt och avkopplande men det ska du veta att träning ger resultat så tappa inte modet för helt plötsligt så händer det.....:) Du ska få se att jag har rätt - pratar av egen erfarenhet.

  Du har en så fin hund och du är så duktig själv - du vet bara inte om det ännu men vänta tills jag "bankat" in det i ditt huvud så kommer allt att bli såååååååååååå bra...:)

  Glöm bara inte bort att säga åt mig när det händer att allt faller på plats för annar så kommer jag att säga: Vad var det jag sa...

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Om jag inte visste att Misse var en hund, så skulle jag tro att det var en utled tonårsförälder som bloggade...men både tonåringar och Misse växer ur den där jobbiga perioden, så hav tålamod och gnäll av dig hos Monica när du behöver en ventil. Eller på bloggen.

  Förresten så kan du ju backa i din blogg och läsa hur ni hade det i vintras, då får du nog proportion på att det gått framåt rejält... och det kommer att fortsätta så, med ett och annat bakslag - gäller nog för både hundar och ungar :=)

  SvaraRadera
 3. Jo egentligen vet jag att ni har rätt. Men det känns inte alls kul nu - eller rättare sagt så finns inte motivationen och jag behövde få det ur mig.

  Monica: Ja jag ska komma ihåg att säga när alla bitar faller på plats. Den dagen kommer jag mer än gärna annonsera det:) Du vet ju hur jag är om någon. Men jag vet att det kommer gå över. Kanske just i helgen så kommer min motivation krypa tillbaka.

  Annika: Visst låter det som om det skulle kunna vara en tonåring. Tro mig, Monica får ofta vara min ventil och hon gör ett kanonjobb:) Visst har det gått framår - men det är väl som man säger - Mycket vill ha mer(i ärlighetens namn). Sen blir vovven 8 år och man kommer inte ihåg hur besvärligt det faktiskt var då en gång för längesedan:)

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.