tisdag 15 september 2009

14 september.

Idag var vi och promenerade med Aramis efter fiskodlingsvägen. Lekte i sandtaget och han tyckte att det var så härligt att kuta upp och ner i sanden, inte för att tala om när han satte fart och började gräva!

På kvällen var vi ut på hundklubben och tränade och provade på lite, agilitytunnlarna hajjade han direkt och sprang igenom. Han bjöd tillochmed gratis på några tunnlar självmant. Sedan provade jag få honom att krypa under hinder, samma där. Nemas problemas. Var superskoj för både mig och honom. Får nog fara och träna lite mer. Är så kul att prova på nya och konstiga saker. Sprang lite slalom och hoppade ett hinder eller två. Håller mest nu på och jobba med att helt oförhappat ge honom kommandon på avstånd och i konstiga situationer - han tycker nog att jag är jättekonstig, inte för att tala om knäpp rent ut sagt!

Bjuder på några bilder från helgen då vi var och plockade potatis i Puolamajärvi. Aramis jordiga näsa skvallrar om att han minsann plockat en potatis eller två han med.2 kommentarer:

 1. Det ser verkligen ut som att ni är på gång igen. Kul med agilityträning - vi får be Marie-Louise ha en privatlektion....:)

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Helsköna bilder - helst den näst sista...underbar! Nog är det lyckan, livet på landet, i alla fall om man har fyra ben och inga plikter!

  Må gott!

  Annika å Imsan

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.