söndag 20 september 2009

Helg!

Händer inte alltför mycket här just nu då all tid går åt till flyttpackning, städning och så vidare.
Har vart mycket ute och utforskat och sprungit i skogen här och där. Lagt ett litet spår på fredag och ikväll var vi och promenerade i abbortjärn där vi även nötte lite kommandon. Han tar det mesta med ro och är nöjd med att få vara med överallt och ingenstans. Känner mig så lycklig när han jämt och ständigt kommer till mig med alla sina saker. Framförallt då han ibland kommer bara för att ge mig sina ben eller då han kommer och vill att jag ska hålla så vi kan "beta av det tillsammans". Då känner man hur hjärtat smälter!

Har förresten fått en Fiddy (en liten cross) idag. Har velat ha och tänkt köpa en länge. Synd bara att den kom så nära inpå vintern, men då hinner jag fixa med den till nästa sommar. Hade tänkt åka på klubben och titta på tävlingarna imorgon, men jag har rätt späckat schema så jag får se hur det blir. Monica tipsade mig och tyckte jag ska följa med och gå kurs i Kiruna i Oktober, har anmält mig och Aramis, så det känns spännande och samtidigt nervöst.


Lägger upp någon bild från ikväll.
Aramis & Fiddyn.


Älgkalv?

..Sluuuta nu att fota så jag får gå och lägga mig!

2 kommentarer:

 1. Han är ju för fin lilla Misse. Hur går det med apporteringsträningen? När var det ni skulle få lägenheten - säg bara till så hjälper jag till.

  Nu ska jag ut till klubben och hjälpa till på tävlingen - kom och titta på lydnaden vid 10, mycket duktiga elitekipage.

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 2. Moses maria vilka långa ben - älgkalv var det, ja!

  Ser fram emot att träffa er framåt vårkanten, om allt går som det skall :)

  Annika och Imsan

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.