onsdag 9 september 2009

Tar det mest lugnt.


Iochmed öroninflammationen så ligger vi lågt. Promenader, mys och lite bus hemma.

Än har han inte klagat. Det verkar som om dropparnas verkan varit aningen seg, för först igår visade han att han riktigt fått tillbaka aptiten och då hade han ändock fått droppar i fem dagar. Har förmodligen haft så ont tidigare då han har matstrejkat. Han har lärt sig en ny sak på senaste tiden - det är att fånga "grejjer" i luften, både gosedjur och godis. Han har fällt rätt mycket senaste dagarna också, tror det kan vara en liten stress iochmed att han har haft ont. För det har då iaf avtagit.


Höjdpunkten var nog iaf morgonpromenaden idag då vi hade en ankfamilj på ängen bortanför vårt bostadshus, dom var ju så konstiga tyckte han, men rätt så söta. Han satte sig ner på "första parkett" för att studera dem. Efter att han memorerat och förstått klart, vad ankor anbelangar så fortsatte vi. (Fasiken att man inte har med sig kameran såna gånger!)


Så är läget just nu - inte så mycket action, men är man en snart 6-månaders schäferkille så är man känslig och liten och behöver veerkligen ta det lugnt :) Vi har ju hela livet på oss än.
Som sagt.
Au revoir!

3 kommentarer:

 1. Bara så du inte råkar glömma...undvik situationer med skott och höga ljud när han har ont i öronen, annars riskerar du att hamna i skott=ont=skottberörd hund, och det är måttligt kul.

  Visst är det skoj när den tidigare så klumpiga lilla valpen plötsligt har kontroll och börjar fånga saker i luften? Sen börjar de kunna utföra allt mer avancerade fysiska övningar utan att klanta sig, och man inser att valptiden snart är över, på gott och ont...

  SvaraRadera
 2. Det låter som om ni har det ganska bra......trots allt...:)

  Micke och Sara skickar slickar...

  Monica Micke och Sara

  SvaraRadera
 3. Ja absolut har jag tänkt på det. Han börjar dock bli bättre nu. Så till helgen ska vi nog kunna aktivera oss i någon form. Vad gäller valptiden så går det på tok för fort, saknar att kunna ha honom i famnen :-) Nu får man helt enkelt lägga sig ner på golvet när man ska mysa med honom.


  Aramis skickar slick-slick tillbaka :-)

  SvaraRadera

Myspropp Nö1.

Myspropp Nö1.